ULK, årsmöten och snart Vi i Stallet och U-träff.

     Hej igen. Det var ett bra tag sen jag var här och uppdaterade. Skolan har hållt mig precis under vatten ytan, så detta bloggande blev bortprioriterat. Men nu är jag back on track, det är ju påsklov! 
     Ungdomsledarkursen är klar för året. Vi hade kul, tyvärr glömdes kamera steg 2 och 3 (har någon bilder är det bara att kommentera, så kan du maila över dem kanske?), men kul var det. Alltid intressant att upptäcka nya människor och sprida budskapet. Äntligen är också "årsmötestiden" över, vi hade vårt den 15 mars, (ursäktar för dålig skyltning med det här) och DS hade sitt veckan efter. Vi var snabbast, precis som vanligt, men vi lyckades dra ut på tiden denna gången.
Efter årsmötet ser styrelsen ut på följande vis:

Ordförande - Malin Ydrevall
Vice Ordförande - Kajza Jansson
Sekreterare - Gill Pettersson
Vice Sekreterare - Sanna Björklund (välkommen in i gänget!)
Kassör - Sussie Viklund
Representant i DS - Carro Lindberg
Vakant: 1 ordinarie + 2 suppleanter

Valberedning:
Åse Li Sterner - Sammankallande
Emma Edenfelt
Lovisa Bartholf
Regina Krantz

På DS årsmöte kom det information och en preview på nya hemsidan, den ser väldigt fin och clean ut faktiskt. Hoppas att den kan komma upp snart, så vi kan sprida information via den också. Tjuvkika och hitta vår kontaktinformation här.
    
Imorgon smäller det för Vi i Stallet finalen 2009 på Söderhamnsortens Ryttarförening. Alla är mycket välkomna att komma och kika, samt prata lite med GRUS om allt och inget.

Om två veckor är det också dags för U-träff numero 2 i världshistorien. 18-19/4 är datumet, distriktets ungdomssektioner är målgruppen. Vi kommer att vara på Realgymnasiet i Gävle, och tackar hemskt mycket för att vi får använda oss av deras jättefina lokaler. Som föreläsare kommer vi ha Thomas Lennholm som jobbar som banbyggare, och eventuellt någon mer, men det får bli en liten överraskning i så fall. Sista anmälningsdag är nu på söndag den 5 april, men om någon jättegärna vill vara med går det bra att skicka iväg ett mail till mig, [email protected]. Jag ska strax ringa och fixa mat till helgen, och även fast man har ett (kort) förflutet som telefonförsäljare, är det inte jätteskoj att ringa runt jämt. Men men, någon gång ska man ju bli vuxen också.

Jaja, dags att ta reda på stekpanna och ringa restaurang.
Vi kanske ses imorgon

Tack och bock



Lägg dig i!

Lägg dig i här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0