Bilder från DUS Weekend 16-18 maj

Några helger senare har jag äntligen hittat tid att lägga upp lite bilder.

Bättre sent än aldrig, håll tillgodo!

(:


Bolinde Munktells Konferensanläggning. Första dagen.Det blev väldigt mycket varm choklad denna helg, som man kan se här.Visst har vi varit kreativa? Tyvärr syns inte högen med post-it lappar som vi sedan delade in i dessa kategorier. Och det var rätt många..Varm choklad och godis dieten fungerade superbra (:Mitt i alltihopa fick vi ställa oss på led. Och massera varandra. (:Visst ser vi intresserade ut? En fullspäckad lördag tog ut sin rätt då och då.Visst är de söta? (:Inte lika söta kanske :PDagens höjdpunkt.Nej, det gjorde vi senare. Vad det här är vet jag ej.. (:Håller-koll-på-allt-Eva Lundkvist. (:Kan inte avgöra om denna bild blev bra eller bara skum..Otroligt söt häst (:Såhär fint stall finns det nog fler som vill ha.Sthlm ville se slottet, och då bar det av till slottet. (:Utvärdera helgen skulle vi också göra. Och skriva brev till oss själva. Högst intressant.Vi hade det rätt bra i den här salen. (:Såklart hade någon huvudet framför kameran när jag knäppte kort. Typiskt.


Nu ska jag snart ta mig in till stan för att träffa Malin och ta ett tåg till Arlanda. Vi ska därifrån ta en buss som vi inte vet var den går ifrån, till ett hotell vi inte vet var det ligger. Det kan bli kul.
Vi ska få åka på utbildning för regionala ULKutbildare. (:
Riktigt kul!


Nu ska man börja dra sig.
Simma lugnt. (:

Kajza

DUS Weekend 16-18 maj, och nu har vi tröjor. (:

Hejhej allihopa.

Imorgon lunch åker jag och Carro iväg på DUS Weekend i Eskilstuna. Det ska bli riktigt kul, det är två från varje distrikt i Ridsport Sverige som får åka, ordförande plus en till. Och efter lottningen förra mötet blev det Carro som fick åka med mig, vilket är en bra introduktion till vår nyaste ledamot. (:

Så Eskilstuna imorgon och hela helgen. Vi ska utbyta erfarenheter, får inspiration och gå på treårstest på Strömsholm. Jag ska nog ta med mig min enorma körteoribok, eftersom det idag damp ner ett brev från lilla Vägverket om att jag ska skriva teoriprov den 23 juni. Känns läskigt som tusan, och jag håller på att krevera tror jag. Pluggapluggaplugga. Pirrigt. Snart körkort. (:

Malin ringde mig idag. Mitt i lektionen som vanligt, men mina lärare börjar ha överseende med att min mobil ringer stup i kvarten. I alla fall så har våra beställda GRUS- tröjor kommit, helt underbart (: De blev tydligen riktigt snygga, och snart kommer det upp bilder här. Då kommer vi synas, så håll utkik efter oss och våra svarta tröjor med silvertryck. ^^.


Nu ska jag springa till bussen och möta killen. (:

Simma lugnt.
Kajza

Vi i Stallet finalen 2008

Efter mycket om och men blev den äntligen av. Och visst gick det rätt okej. (:

Jag anlände till Gävle Ponnyklubb, förra årets vinnare och årets arrangör, för att göra i ordning allt runt 10 på lördagsmorgonen. På fredag lunch hade jag äntligen fått tid att hämta upp paketet med all information, prov och priser, och nu skulle det läggas packas upp och fixas med. Efter en stund dök Malin och Järvsö RKs lag upp, och sen började det droppa in folk. Helt plöstligt var vi jättemånga, men två filurer saknades. Vart var Carro och Gill?
Då ringde mobilen.

- Hej, vi åkte lite fel. Hamnade i Älvkarleby...
- I ÄLVKARLEBY?!?!
- Ja, eller nej, inte i Älvkarleby, men vid avfarten till Älvkarleby. Fast nu har vi vänt. Så vi är påväg.

Haha, jaja, så kan det gå om man snackar och har roligt. Men avfarten till Gävle är rätt stor. Faktiskt. (:

När väl alla var på plats så drog vi igång det hela. En kort presentation av oss GRUSare, sen kördes medföljare och lagledare ut, och provet var igång. Provet bestod av två delar, del 1 var 20 min långt, och del 2 10 min långt.
Mellan provet fick de duktiga deltagarna saft, kakor och mackor, medan Malin och Gill satt och rättade prov så pennorna glödde.

Vi hade turen att gästas av Linnea från CUS (som även är ridlärare på Älvkarleby Ridklubb), och fick en dos information om just CUS och vad de gör. Sedan tog vi över och jag hoppas att några fler har koll på oss i GRUS nu, i alla fall. Det fick bli en snabbprisutdelning, då vi hade bussar att passa, och folk droppade av lite när som för att hinna.

Vinnare i år blev i alla fall Gnarps Ridklubb lag 1, eller om det var två, det var i alla fall Effi-laget.
Hela resultatlistan kommer inom kort.

Och nu, lite bilder.




Håll tillgodo!

Simma lugnt
Kajza

Fyrkantspår.


ULK 2008, steg 3.

Enjoy, people, enjoy.

Rygga.



ULK 2008, steg 3. Lördagskvällsunderhållning i form av litet rollspel.

Volta!



ULK 2008, steg 3.

Och är det inte vår egen lilla Carro som är lite bråkig (:

Tekniska jag, och ULK 08-klipp.

Jag har skaffat mig ett YouTube konto. Och är hur stolt som helst för att jag klarade av att göra det helt själv.
Nog för att jag har mina tekniska sidor, men det där med medlemskap på olika sidor och sånt har aldrig riktigt varit min grej. Nog för att lunarstorm.se var tillräckligt simpelt för att till och med jag skulle fatta (på den tiden det var simpelt, min lillasyster klagar dock på att det är svårare nu för tiden) så finns det en inkörningsperiod för mig på de flesta sidor. Och nu har jag nästan klarat mig levande igenom den perioden för YouTube, och jag kan därför berätta att jag har ett konto.

Nu, tillbaka till det viktiga. Skälet till att jag skaffade det.
Skäl 1. Jag vill kunna se videoklipp på min lilla c-ponny som har blivit stor och flyttat hemifrån
Skäl 2. Jag vill kunna visa klippen från rollspelet som vi hade på ULKen.

Vilket är precis vad jag tänker göra nu.


Här kommer det första som jag har lyckats lägga ut på youtube. Enjoy.


"Bara ute efter pengar"


There will be more.


Nu ska jag sätta mig och skriva på diplom till Vi i Stallet finalen som går av stapeln imorgon.
Wish me good luck.


Simma lugnt.
Kajza


RSS 2.0